ZORKA KERAMIKA ponovo među najboljima – CERSAIE 2018 – WORLD CERAMIC SHOW

10 okt

ZORKA KERAMIKA ponovo među najboljima – CERSAIE 2018 – WORLD CERAMIC SHOW

Najbolji proizvođači keramike na svetu okupili su se i ove godine na najvećem svetskom sajmu keramike, opreme za kupatila i kupatilskog nameštaja i još jednom pokazati svu raskoš i sjaj svojih proizvoda. Bilo da ste ljubitelji klasičnih, elegantnih, prirodnih ili retro kolekcija, “CERSAIE” je mesto na kojem ćete pronaći sve što vas zanima. I mnogo više od toga. Zato, uostalom, već godinama važi jedno dobro poznato pravilo. Ako u Bolonji ne pronađete ono što vas zanima, nećete pronaći nigde u svetu.
Više od 850 izlagača iz preko 50 zemalja, arhitekti, dizajneri i profesionalci koji se bave opremanjem enterijera okupljaju se tokom pet sajamskih dana u Bolonji kako bi predstavili najnovije trendove, prekrasne kolekcije i proizvode kojim se ponose. A kada na jednom mestu okupite takvu ekipu, keramika koja osvaja svet je zagarantovana. Sajam je i ove godine imao domaćeg proizvođača keramike, a naš reprezent na ovom prestižnom događaju bila je kompanija ZORKA KERAMIKA.
ZORKA KERAMIKA je predstavila najnovije sadržaje svoje kompanije, premijum brenda i zajedno sa saradnicima omogućila novo iskustvo u odabiru keramičkih pločica. Sajam CERSAIE je održan u Bolonji od 24. – 28. septembra 2018. godine, a ZORKA KERAMIKA nastupa u hali 36 na štandu D22. Gres Porcalanato tehnologija, po kojoj su Zorka Keramika pločice prepoznatljive u regionu, je ove godine dodatno unapređenja novim katalogom proizvoda koji donosi novitete u dizajnu, formatima i tehnološkim rešenjima. Dizajn razvijen sa kolegama iz Italije i Španije doneće najnovije trendove na tržište regiona i omogućiti korisnicima da uživaju u prirodnom izgledu materijala digitalno prenešenim na pločice.
vest preuzeta sa www.podovi.org

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Bulevar Mihajla Pupina 10v/1/114
Beograd-Novi Beograd, 11070
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića. Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu.
Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI