"ZORKA KERAMIKA" dobitnik PRIZNANJA "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ"

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 417

05 jul

"ZORKA KERAMIKA" dobitnik PRIZNANJA "KAPETAN MIŠA ANASTASIJEVIĆ"

Priznanje "Kapetan Miša Anastasijević" uručeno je u petak 29.06.2018.godine u Valjevu, preduzećima i pojedincima za doprinos razvoju Kolubarskog i Mačvanskog okruga, kao i Srbije u celini.

Među 19 dobitnika je i kompanija "Zorka Keramika" iz Šapca koja je prestižnu nagradu osvojila za kreativnost i međunarodne tehnologije i standarde, nagradu je primio direktor Petar Miljković.

Nagrada "Kapetan Miša Anastasijević" je godišnja nagrada koja se dodeljuje najuspešnijim pojedincima, preduzetnicima i institucijama za sve regione u Srbiji. To svojevrsno ocenjivanje i vrednovanje preduzetničkog stvaralaštva, organizuje se u okviru projekta "Put ka vrhu", koji je nastao pre 18 godina, sa osnovnom idejom afirmacije privrednog i društvenog stvaralaštva Srbije.

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Bulevar Mihajla Pupina 10v/1/114
Beograd-Novi Beograd, 11070
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića. Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu.
Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI