Zorka Keramika na sajmu CERSAIE

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 417

12 jun

Zorka Keramika na sajmu CERSAIE

Zorka Keramika ove godine postaje deo sajma CERSAIE koji okuplja najbolje i najveće proizvođače keramičkih pločica. Na štandu D22 u Hali 36 predstavićemo najnovije sadržaje naše kompanije i zajedno sa našim saradnicima omogućiti novo iskustvo u odabiru keramičkih pločica. Gres Porcellanato tehnologija, po kojoj su Zorka Keramika pločice prepoznatljive u regionu, je ove godine dodatno unapređenja novim formatima i tehnologijom Rektifikacije.

Dizajn razvijen sa našim kolegama iz Italije i Španije doneće najnovije trendove na tržištu i omogućiti korisnicima da uživaju u prirodnom izgledu materijal digitalno prenešenim na pločice.

Pridružite nam se – ZAJEDNO OSVAJAMO SVET!

Vaša Zorka Keramika

cersaie

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Bulevar Mihajla Pupina 10v/1/114
Beograd-Novi Beograd, 11070
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića. Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu.
Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI