Pločice Zorka Keramike – Turistički kompleks oko Avalskog tornja

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 417

12 jun

Pločice Zorka Keramike – Turistički kompleks oko Avalskog tornja

Turistički kompleks oko Avalskog tornja, koji se prostire na površini od oko 500 kvadratnih metara, obogatio je svoju ponudu uz novo igralište za decu, teretanu na otvorenom, etno-galeriju, suvenir kuću i menjačnicu.
Zorka Keramika pločice su ulepšale ambijente Suvenir Kuće i dečije igranionice i restorana. Na ovom projektu smo prvi put primenili nove formate I kompletnu podršku našeg Arhitektonoskog tima u dizajnu i izvođenju radova.


Slike ovih objekata ćete uskoro moći da vidite u našoj galeriji referenci.


Avalski toranj je prošle godine posetilo 137.000 turista, aočekuje se da ove godine bude prodato više od 180.000 ulaznica.
Otvaranju su prisustvovali i Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije Rasim Ljajić i gradonačelnik Beograda Siniša Mali.
- Mi već u prvih pet meseci imamo rast broja posetilaca na Avali za više od 10 odsto i sa ovim sadržajima njihov broj će biti veći sigurno - rekao je Ljajić.
Cilj je da Avala postane glavna turistička destinacija u Beogradu i Srbiji i da što više dece i školskih ekskurzija posećuje tu destinaciju.
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je da je Avalski toranj simbol Beograda i Srbije, ali da nije dovoljno iskorišćen turistički potencijal.
- Ovo je deo naše strategije da privučemo više turista u Beograd - kazao je Mali naglašavajući da su radovi na uređenju ovog kompleksa primer kako zajedničkim radom mogu da se ostvare dobri rezultati.

www.blic.rs/vesti/beograd/nova-atrakcija-na-avali-otvoren-turisticki-kompleks-na-500-kvadrata-video/ssgkc08

Prijavite se za newsletter

Dizajniraj svoj prostor

RealitiRemod je aplikacija koja vam omogućava da napravite fotografiju svog prostora i promenite podne i zidne površine birajući među kolekcijama ZORKA KERAMIKA pločica.

Apple Store Google Play

Kontakt detalji

"ZORKA-KERAMIKA" D.O.O.
Bulevar Mihajla Pupina 10v/1/114
Beograd-Novi Beograd, 11070
Republika Srbija
+381 (0)15 361-000
keramika@zorka-keramika.rs

Poštujemo vašu privatnost. Naša web stranica koristi kolačiće. Nastavljajući pregled našeg sajta vi se slažete sa našim korišćenjem kolačića. Ako ne prihvatate našu upotrebu kolačića, vi niste ovlašćeni da posetite ovu web stranicu.
Molimo vas da pogledate dokument POLITIKA PRIVATNOSTI